theresestattin

Snööö

Kategori:

Kan de bli jul nu någon gång då??? Fyfan vad härligt! duvmåste hästarna få vinterdäck på!!

Oct. 28, 2012

Kategori:

Blev en till kväll med jobb, kul att få lite timmar! Nu hem och äta bullens pilsnerkorv! GOTT! ohja! Och imorgon är det bara 6 dagar kvar av höstlovet..

sool

Kategori:

Påväg till hööks för att köpa på mig lite grimmor och grimmskaft eftersomm det går åt dom smör för pungis.. sen ska jag rida iallafall, med eller utan patt som inte kan svara i telefon, så jag skiter i henne men idag är det sol och skönt så nu ska jag rida!!

Oct. 27, 2012

Kategori:

påväg hem från en kväll med jobb, skönt! mindre skönt att jag inte är ett dugg trött! jag som vill komma upp i tid imorgon.. och imorgon SKA jag rida! jag måste! patt har äntligen kommit hem!!!

Måla

Kategori:

JaJag vet att jag inte skulle måla på länge men vaknade och såg hur hallen uppe såg ut.. Ikväll är det jobb som gäller!

X factor

Kategori:

Soffhäng och fredagsmys med Emilie, pojkarna är ute och bygger hundgård i minusgraderna..

Heja Malcom!!

Snö

Kategori:

Nu är hästarna inne och har fått masssaa mat så dom har att göra halva natten iallafall:) Kom iväg på en liten joggingtur iallafall, sen bytt sadelkammare, och mitt i allt kom farmor på en husesyn och fika, nu är jag värd mat!

Fredag

Kategori:

Har äntligen fått spotify premium så nu ska här brännas fett! Men för tillfället ligger jag bra i soffan under täcket! Ser ut att bli bra väder iallafall och hästarna skulle behöva komma ut och röra på sig, känner någon sig manad?

Baka

Kategori:

Ännu en gång har jag fått bevisat att bakning INTE är min grej! Hur blir man bra på att baka? Och vart hittar man orken att städa undan bombnedslaget i köket efteråt??

Tacos

Kategori:

Tacos stod serverat på bordet när jag kom hem, duktig kickan <3 Nu gör jag ett försök till att baka!

Lönetorsdag

Kategori:

Att jag alltid glömmer bort varför jag hatar att gå på affärer, alla jävla människor! Och insåg att det inte blev bättre av att gå på invigning av varuhus när det är löning.. Nu sitter jag fast på parkeringen för alla vägrar stanna och släppa ut mig från min plats, underhållande torsdag..

sov över

Kategori:

Skulle ju stå först i kön till stadiums outlet öppning idag som öppnar 9, då kan man ju inte vakna 20 över!

Bonde söker fru

Kategori:

skäms när jag kollar på sånna här program! att man ställer upp på nå dyligt..

Nu har vi fått nästan allt klart på nedervåningen iallafall! tänker inte röra en pensel på läänge.. det blev skitbra! lite färg och nya golv gör mycke!

vad händer imorgon?

Höstlov

Kategori:

Jahap då är man ledig i en och en halv vecka då, och ingenting planerat... vill rida! men har inge ridsällskap! är det ingen som vill? häst finns att låna! skulle behöva räkna lite budget för den här månaden också, kolla om jag har råd med ett gymkort! Då har jag lite att göra iallafall! avslutar med ett kort på pungis så kanske någon blir sugen på en ridtur?0:)

Onsdag

Kategori: Allmänt

Någon som känner sig manad att följa med ut på en ridtur idag? Pungis har inte lärt sig att man kan klara sig utan sin mamma än..
 
 
 
Snart så!

Träna

Kategori:

Nu jäklar måste jag sluta vara soffpotatis! ska börja gymma igen, och självklart promenera, men vill göra nå annat också! Nå roligt och skitjobbigt så man har träningsvärk till nästa pass veckan därpå! tips på rolig, givande och jobbig träning???

ny start

Kategori:

rensar och börjar om på nytt!