theresestattin

Söndag

Kategori: Allmänt

Alltid seg på söndagar! Känner mig bakis fast jag inte är det.. Idag ska jag försöka fixa sadelkammaren, ska byta rum så det blir lite värme, och förhoppningsvis orka mig ut och rida och träna.. Frågan är hur halt det är nu, 3 plus här hemma och snön bara smälter och smälter.. tur vi ha ren meter iallafall så det är lite vitt kvar på marken.
 
Iallafall så vill jag tatuera mig, allt är klart förutom vart den ska sitta?
Ska tatuera in mitt motto! Och den behöver jag för att påminna mig själv!
 
Men VART ska den sitta?

En till i familjen

Kategori: Allmänt

Idag kom Misty hit, ett fullblodssto, 15 år och skimmel! Så nu har jag en svart och en vit häst! Hoppas på att det kommer funka!

Söndag

Kategori: Allmänt

 
 
Uppesittarkväll med mamma, Tuva och Gittan!
Trött som satan men vad gör man inte för lite julmys? Har vunnit två Sverigelotter iallafall! Inte illa det inte ;)
Dagen började med att laga hage, dom hade dock inte rymt denhär gången iallafall, en stolpe hade ramlat, jättelätt nu när det är kärle i marken..
Imorgon ska vi fira jul hos pappsen, sen blir det firande här hemma i Mombyskogen på kvällen:)
 
Ska försöka hinna med att knäppa lite julbilder med Kungen imorgon också, har dragit ut på det många dagar nu!
Förhoppningsvis får kungen en storasyster också! Myspys!
 
 
 
 
 
 

Dec. 20, 2012

Kategori:

sitter och myser med tuva och vovvarna i soffan och kollar på julkalendern, fredrik var precis hit med en ny bal så nu är hästarna glada!

var och tränade idag, kurkade ut efter en halvtimme men fyfan vad jobbigt det var!

5 dagar kvar!

Kategori: Allmänt

Imorgon kommer Tuvis hit och sover över! Tänkte försöka rida och gymma innan! har ÄNTLIGEN fått hem gymkortet
! woho!
 
Var ute och galopperade i snön med min livs kärlek idag, så jävla underbart! Han var mindre poppis nu ikväll, var till valbo för att pappsen skulle fixa bilen sen fick jag hoppa in och jobba, bygga pepparkakshus! Helt ok jobbkväll! Iallafall när jag kom hem vid kvart i 10 var det bara en häst i hagen.. Inte min.. Han hade hoppat över och sprungit in i sommarhagen och stod och hängde.. Så inatt får dom stå inne och tröka! Dom fick 10kg hö var så dom har lite att göra iallafall..
 
Och snart är det jul!! Mys! Vi ska till mormor på lördag och fira, eftersom vi är hos pappa varannan julafton och mamma varannan så brukar vi fira lite tidigare med dem vi inte är hos på jul.
 
Lägger in bild på världens bästa häst Crofters King och nya tillskottet i familjen, Ajax!

Snart jul!

Kategori: Allmänt

Fullt upp i helgen, jag som hade behövt ligga hemma och vila, fredags var det personalfest, åkte dock hem efter maten men igår va vi till Månstad och hämtade en hund, 105 mil blev det, och ca 15 timmar totalt blev det, jag som skulle ha jobbat igår kl 5.. vi var hemma till 10, jävla snöoväder! Idag när vi vaknade hade hästarna rymt, BLIR TOKIG! Jätte bra att pulsa i snön i 40 min när man inte är riktigt 100, kan tänka mig hur jag kommer känna mig imorgon..
 
Snart är det julafton också, har inte köpt en enda julklapp än! Vet vad småsystrarna ska få, men sen då? Noll fantasi.. och kan tänka mig att det är smockat på affärerna i helgen!
 
Har fått en tidig julklapp iallafall! Överlycklig! Precis vad jag behövde, både att ha och rida i och att fiska i när det blir riktig is!
 
Och gymkortet kommer förhoppningsvis nästa vecka!
 

Världens Bästa Häst

Kategori: Allmänt

Vill sätta mål för både mig själv och för mig och kungen, vet inte rikrigt vart jag ska börja.. Jag och Kungen har kommit sjukt långt tillsammans på dom här 9 månaderna tillsammans. Börjat från början och jag som inte har någon erfarenhet alls på att rida in och utbilda! Min lills bäbis är så duktig! Riktigt stolt över både mig själv och Min lilla Crofters King.

Målen ska nog vara något i stil med att jag måste ta mig mer tid Kungen, komma ut oftare, så vi kanske tillslút kan rida vart som helst när som helst utan sällskap..  vet inte riktigt vad jag ska kräva heller, eftersom han har gett mig så mycke under den tiden jag haft honom, vi får utvöcklas i den takt som behövs!

Och JAG ska ta mig mer tid åt mig själv. Äntligen har jag fått iväg ansökan till gymkort, tack mamma! Det är väl första steget..

 

Lucia

Kategori: Allmänt

Imorgon ska min svarta bäbis vara tärna på luciatåget, han är säkert skitsnygg i vitt! aldrig testat faktiskt.. ska nog köpa tå och handvärmare imorgon, blir en låång ritt, 6 km dit sen rida runt i storvik sen 6 km hem igen, hua!
 
Dock börjar jag få lite ont i halsen.. Vill inte!!
 
Idag har min älskade Abba flyttat, saknar han redan..
 

Dec. 12, 2012

Kategori:

idag flyttar abbe hem igen, min bästa kompis.. åker nog iväg en sväng när dom hämtar honom, annars tar jag nog han i koppel och springer iväg..

don't stop

Kategori: Allmänt

Äntligen är medlemsansökan till storviks gym inlämnad och kan knappt vänta tills jag får komma igång! Behövs nu, det har verkligen gått för långt den här gången...
 
 
På torsdag är det ridande luciatåg igenom storvik, det missar ni väl inte? jag, kungen emelie och becca kommer briljera! Kanske blir en och en annan rodeouppvisning för både mig och emelie ;)
 
Någon som kan göra om typ bakgrund osv till bloggen? Help pleace!

Dec. 09, 2012

Kategori:

klarade uppkörningen i onsdags! så jävla skönt! har haft fullt upp hela veckan, jobbat nästan varhe dag så har inte tagit mig tid å skriva,

ledig lösdrifts plats hos mig iaf om ni vet någon intresserad! alt kommer jag flytta kungen till ett stall tills vi får upp ett eget:)

Dec. 03, 2012

Kategori:

jag vill inte köra upp på onsdag! det är ju fan livsfarligt! jag som knappt kan köra bil ute nu.. hade en sista körlektion innan uppkörningen idag, spåren är ju 1dm djup och lastbilen är bredare.. gud hjälpe mig på onsdag!

julgranen är uppe nu iallafall, ja jag vet att de är tidigt med de är ju onödigt att ha den uppe en vecka vid jul ju bara!!