theresestattin

Feb. 25, 2013

Kategori:

men dö va trött jag är.. första dagen på lovet och jag har lovat att ta ut hästarna..

intresseklubben antecknar

Kategori:

har vaknat med rivmärken på tuttarna dom senaste dagarna och har inte fattat hur jag fått dom! men efter ha slumrat till och vaknat av kattklor fastspända i tutten har jag äntligen löst gåtan!



Feb. 19, 2013

Kategori:

ja jag testar igen då, ykbprov.. blir tokig på det här! klarar jag dethär idag blir jag världens lyckligaste!


sen ska jag till stallet och prova rida kungen i ridhus för första gången! jävla sofie som får mig att gör dethär!

sen ska jag hem till pappsen som fyller år idag!

Kan man gå på bio själv utan att skämmas?

Kategori: Allmänt

Skit sugen att gå på bio och trycka i mig varma chips! vill se Django eller vad den heter?
 
Stallet är fixat och klart iallafall! Malin ringde och sa att kungen har tappat en sko också.. blir så less på min lilla gris! Sofie och Amanda skulle hjälpa mig på med den igen iallafall! Grymt med grymma stallgrannar!
 
Så ikväll blir det nog en ensam bio eller så sticker jag till stallet och gör absolut ingenting!
 
 

CV

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma efter en kväll med jobb och stall, hann hälsa på pappsen och Lisa också! Nu sitter jag och försöker få ihop ett CV. De förra försvann när datan gav upp, och jag ger snart upp jag också. Vad ska man ha med? Kommer inte ihåg ett dugg av det jag skrev på förra!
 

Söndag

Kategori: Allmänt

ja så var tråkigaste dagen på veckan här igen, man har ångest att imorgon är det jobb/skola igen och flera jävla dagar kvar tills det är helg..
 
.. Och det finns absolut ingenting att göra! Skulle haft skoter och puttra ut på, måste till stallet och mocka och luncha hästarna iallafall, har man ju iallafall en timme räddad!
 
Och så vare det där med mat, det är så jävla tråkigt! Spec när man bara lagar till en person! Så jag har levt på mackor och mackaroner och köttbullar hela veckan.. jävligt hälsosamt! Men idag vill jag ha riktig mat! fyfaaan va gott med kött och potatisgratäng eller nå! Men det blir väl mackaroner eller rostmacka tillslut ändå..
 
Av slutar med en bild från i somras, fyfan va kul!
 

Feb. 09, 2013

Kategori:

blev oväntat alkoholintag igår, i ockelbo av alla ställen! men det gick ju de å! just nu ligger jag och funderar på om det är värt att testa ställa sig upp eller inte.. är så sjukrmt hungrig och törstig! man skulle haft en kille nu som tar hant om en! så för den dom känner sig manad så vill jag ha burkcola och kycklingsallad;)

såhär känner jag mig idag!


Feb. 08, 2013

Kategori:

frukost i stallet imorse, myspys! sen har jag lyckats tagit mig ifrån soffan och gjort mat, självklart började brandlarmet tjuta! alltid när jag gör nå! så mamma om du läser det här, om brandvarnaren ligger i delar när du kommer hem så var det inte jag!



porrstjärna?

Kategori: Allmänt

dödstrött och svettas som en gris för febern är påväg ut... vill bara sova!!
 
tog en promenad till Helena igår iallafall, min blivande sambo ;) vill flytta nu! måste få tag på en släpvagn bara så jag kan hämta allt i kungsgården, fast det blir nog inte  bara en gång fram och tillbaka, har så jäkla mycke grejer.. fast soffa och bord och sånt tar ju ganska stor plats..
 
Drömde världens konstigaste dröm inatt! Jag var nån jävla porrstjärna och bodde i en säng? Kanske därför jag är trött nu eftersom jag har legat hela natten?;) haha!
 
men nu måste jag upp.. hästarna väntar på att få komma ut!

Feb. 06, 2013

Kategori:

feber natt så det blev inge praktik idag, och efersom jag har så jäkla tråkigt så kör jag 3 saker ni inte visste om mig!

1. jag tycker attkall oboy är äckligt, men älskar när den är varm!

2. jag är jätte åkrädd när jag sitter brevid och inte kör själv!

3. jag hatar myror!

insperation!

Kategori: Allmänt

Det behövs!! -7 kg känns hur jävla bra som helst, men lång väg kvar till målet! Vad är då bättre än lite motivations bilder?