theresestattin

Nov. 24, 2012

Kategori:



efter en dag med öppet hus på skolan så är jag värd en avslutning med team svartflagg och garagefest! skål!!

Nov. 23, 2012

Kategori: Allmänt

Blev en tur på pung igår, gick super tills vi kom tillbaka, då sprang han iväg när jag tog av han tränset, sadel och allt kvar på, så sprang han runt på gården i 1 timme och 40 min innan jag fick tag på han.. och imorse fick jag ett medelande av grannen att han hade tagit in kungen i hagen igen för han hade stått på vägen när han åkte förbi.. och när vi skulle höja hagen och ta på starkare ström så hoppa han över igen, nu är allt klart och jag HOPPAS att han står kvar i hagen den här gången...
 
Tänk att min klumpiga bäbis hoppar över stängslet i hagen! Det är mellan 1,40 och 1,50!
 
 

Nov. 21, 2012

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma och nerbäddad! Skola från 08.20 sen jobb till 9, helt slut! vet inte riktigt om jag vill bli vuxen..Imorgon SKA jag komma ut på kungen! Min lilla bäbis är mer grå än svart nu, han tycker nog mer om lera än vad jag gör.. Och jag längtar tills jag får ett RIKTIGT stall! som man kan mysa i, inte bara två boxar som det är nu, men den som väntar på något gott..
 
kort dag i skolan imorgon, in och göra ett prov, sen ska jag spendera resten av dagen med min häst! Och på lördag är det team fest för team svartflagg, ska bli superkul!! Nu ska jag somna till Hart of Dixie! Pusss
 
 
Och wilson bethel är ju ögongodis så det räcker och blir över!!!!!!!

Nov. 19, 2012

Kategori: Allmänt

Blev inge rida idag heller! Roine och Maggan firade ju 30 år som gifta så vi åkte dit och fika istället:) Imorgon är det Ckörning som gäller i skolan iallafall, har ju snart uppkörning!! Nu är har hästarna fått nytt vatten och kraftfoder, och min bäbis är lite speciell han, han står med halva kroppen utanför.. Och lerig är han å.. min svarta lilla bäbis!

Söndag

Kategori: Allmänt

Slö dag i soffan hela dagen, känns som om jag är bakis fast jag inte ens har druckit! Men bio blev det igår, vill inte att de ska vara sluut:( det måste komma en till! Ni vet vilken film jag pratar om! Skulle behövt komma ut på min lilla bäbis idag också, men vart finns orken?? Snart mörkt å.. Tråkigt! Som sagt var jag ligger i soffan och gör ingenting,och robin är i hammarby och håller på medkulfabriken. Jag skulle villa ha ett jävla gymkort, men pengarna till ett sånt saknas ju de å, kommer ju aldrig komma igång med träningen...
 
Dagens bild blir ett minne till Tyr som för ungefär ett år sedan fick komma till dom evigt gröna ängarna!

Nov. 16, 2012

Kategori: Allmänt

Eftersom huvudvärken aldrig verkar försvinna kan den lika gärna få ett namn? Typ Per eller nå? Aja hästarna har precis fått en ny bal så nu har dom lite att göra iallafall, förra balen gick åt på 5 dagar.. Bra jobbat!
 
Ikväll ska vi till Åshammar hem till Emelie och Gustav, gomat och X-factor! Och imorgon ska jag med Emelie till loppisen på Högbo ridklubb, kul! tänk om man var rik! Och imorgon får jag finbesök!!! wiie! Malin, Mickis och Helena kommer och hälsar på i Mombys djupa skogar;)
 

Nov 15, 2012

Kategori: Allmänt

Jahap. vad händer idag då? Pungis är jätte glad, hans gamla kompis står med han igen, han är överlycklig att han fått en kompis att springa runt med! och nu får han bestämma igen! Huvudvärken är inte borta än men allt är så jävla skönt!! nu har man bara bra människor omkring sig!

Nov 15. 12

Kategori: Allmänt

Imorgon ska jag ut på en efterlängtad ridtur! har vart jävligt mycke senaste dagarna, jag orkar inte ens tänka på allt, men sanningen kommer alltid fram till slut, och det känns faktiskt skitbra, så långt har det inte gått än men jag vet att en den dagen kommer komma någon gång och då kommer det kännas ännu bättre! Jag vet sanningen nu, och behöver inte vara inblandad i skiten längre, men det finns personer som fortfarande är det som också kommer att få veta allt en vacker dag, och just nu skiter ja i att man inte är trodd, för jag vet en dag kommer jag bli det, för då har dom vart med om samma sak som jag och många andra gjort nu!  
 
Huvudet kokar inte över längre så tänkte försöka lägga mig och sova brevid världens bästa pojkvän, fast ibland är han inte bäst men jag älskar han ändå!
 
 
 
 
 

Nov. 15, 2012

Kategori:

att en människa kan förstöra för så många pgva dens egna lögner, och inte ha dåligt samvete för det, vad kallar man en sån?

nov 13

Kategori: Allmänt

Skulle kunna göra vad som helst för att få åka iväg en vecka och bara vara, skulle behövt göra 100 saker idag, och fick inte en enda gjord. Huvudvärken vägrar släppa och katarren blir värre. Varför ska allt hända samtidigt för? Varför ska jag vara för snäll för? Hjälper  andra så jag hamnar i skiten själv,frågan är, är det värt det? Imorgon skulle jag behöva få 200 grejer gjorda, men vart finns orken?
 

Nov. 12, 2012

Kategori:

huvudvärken från helvete är & hälsar på igen.. har tusentals grejer att göra, och varken lust eller ork att göra en enda... den här veckan kommer sluta i kaos!

gjorde världens goaste middag idag, såg dock inte ut som den ska men smakade jävligt bra! fläskfile i ugn, mums!

nu ett försök till att sova och bli av med huvudvärken, godnatt!

Nov. 10, 2012

Kategori:



både jag och pungis var helt slut efter ett ridpass på 30 min, nu är det hårdträning som gäller! kan intee ha en valack som ser gravid ut! robin passa på att värma händerna men jag tror att det bara var en ursäkt för att få kramas med kungen;-)

Nov. 09, 2012

Kategori:



precis kommit hem från en 2,5 timmes ridtur med emelie och becca! myspys, jag och kung red till åshammar och mötte upp emelie sen blev det en tur till kungsgården! sista timmen blev i mörker och min bäbis skötte sig galant! ikväll blir det xfaktor!

Nov. 08, 2012

Kategori:



skrivning C-kort check! så jävla skönt!!! hoppas på att uppkörningen rullar på lika bra! imorgon ska jag försöka mig på att rida ut på bästa kungen igen tänkte jag, världens bästa häst!

Nov. 07, 2012

Kategori:



jag har världens bästa häst! red SJÄLVA till åshammar och mötte upp emelie och becca! fast det tog 20min att komma över en bro men han var superduktig!

och imorgon känns som om det är dommedagen... sjukt nervös! hoppas på det bästa!!

Nov. 05, 2012

Kategori:



bästa sandra eriksson ställde upp på en ridtur idag! jag fick mig många skratt iallafall! hon har nästan aldrig ridit, sist var ca 5 år sedan och hon skulle pront rida barbacka! jag - men sandra nu håller du händerna fel igen, gör såhär istället! sandra- nej! jag vågar inte röra mig då kommer jag trilla av! världens sötaste!

Skola

Kategori: Allmänt

Då var man här igen då, skolan! Det blir en riktig pluggvecka, har skrivning på lastbil och prov del 1 i YKB. Men det ska väl gå bra!
Bjuder på en bild från kranen!

Nov. 05, 2012

Kategori:

Fick inte spela bingolotto den här veckan heller, fick hoppa in på jobb istället! nu sova, pluggvecka väntar!

Nov. 04, 2012

Kategori:

Har precis mockat gården, mitt lilla nervvrak skiter ju på sig innan man ens hunnit ridit ut från gården..;) robin snickrar hundgård och hundarna springer runt och gör ingenting, långtråkig söndag men ikväll ska jag spels bingolotto! Det har jag planerat i en veckas tid nu! Imorgon är det skola igen, nu blir det pluggapluggaplugga tills på torsdag!

Nov. 03, 2012

Kategori:

slapp kväll i momskogen, blev en smula mer mörkrädd efter filmen vi såg.. har vart förbi kyrkogården ockaå, så jävla fint! just nu håller jag på att smälter bort och kollar på sveriges sämsta program - så mycke bättre, men robin tycker att det är bra på nå vis.. och varmt, ja! 27,4 grader här inne just nu...

pollarna har fått kommitvut idag igen, okontrollerat fort och en bromssträcka på 500 meter, så jävla kuul! robin tyckte dock inte att det var lika kul, hästen skulle skjutas och osv..

Nov. 01, 2012

Kategori:

Lisa sov här inatt, vi tog sovmorron och testa min nya pärla. polo! sen blev det en barbackatur på sotan och kungen! nu är det dags för kycklingfile och klyftpotatis för andra dagen irad! vissa har det bra;)

Nov. 01, 2012

Kategori:

Fick gomiddag när jag kom hem från jobbet idag, tach lisa å ruben!!! och nu har hästarna vinterpjuckor på, men det är ju bara isgata så de är livsfarligt iallafall, får inte kungen komma ut och röra på sig snart kommer ja ju inte kunna rida han sen.. imorgon ska vi skämma bort oss själva lite! godnatt