theresestattin

Jan. 31, 2013

Kategori:

sitter i stallet och myser, äntligen tillbaka i stackbo! sista dagen på praktiken den här veckan också! fast är nog hemma imorgon bitti..

känner mig mer död än levande efter en vecka med eftermiddag/natt och ha utsläpp på morgonen..

Jan. 21, 2013

Kategori:



längtar tills imorgon! mamma åker bort och jag blir alldeles själv hemma!
gymma i källaren i huse brevid idag, och fyfan vilken mjölksyra ja fick i benen! sjukt va dåligt tränad man är! till helgen flyttar min älskade häst hem till valbo också!

Jan. 18, 2013

Kategori:



finns inge bättre än en promenad när inget är som de ska.

Jan. 17, 2013

Kategori:

min telefon är stendöd och har vart det sen igår.. fan va handikappad man blir utan! jobbade igår så jag sov kvar i valbo hos mamma, mådde inge bra imorse när jag vaknade så nu sitter jag här i min ensamhet utan telefon och gör absolut ingenting... ska hem till farmor senare iallafall, honfyller år idag så ska dit och fika lite. sen ska jag äntligen få sova hemma! har sovit i valbo i två nätter nu!

Jan. 11, 2013

Kategori:

fyfan va jag blir bitterfitta på fredagar.. skola 8.20-15.40 på en fredag är inte okej! å pissvädret gör de inte mycke bättre heller... nu ska jag hem och ta en stödvila innan jag åker och gymmar.

Jan. 10, 2013

Kategori:

första skoldagen igår, gick bättre att komma upp än förväntat men när första lektionen började och vvvvvi hade genom gång kunde jag inte hhålla ögonen öppna, fock kämpa för att dom inte skulle åka igen! somnade till typ 7 gånger.. tur sandra satt och puttade på mig! sen avslutade jag dagen med lite jobb!

idag ska jag åka BUSS till skolan! det har inte hänt många ggr sen jag fick körkort... sen blir det nog en ridtur på em, och ta mig till gymmet skulle jag behöva göra å..

Jan. 02, 2013

Kategori:

eftersom hörlurar nr 3 är sönderbitna så får jag försöka somna till tvn istället, men jag hatar när det är bra program och man vill sova! soffläge och de blir nog så till imorgon bitti, älskar att somna på soffan!

criminal minds, ohyes!

2013

Kategori: Allmänt

Ja då var det nya året här! Istället för att sätta upp mål så har jag saker som jag SKA göra!

Det första är att börja med pistolskytte, sjukt kul!

Andra är mer tid åt min älskade häst! Vi har kommit så långt jag och min bäbis under tiden jag haft honom men hade jag lagt ner mer tid hade vi kommit dubbelt så långt!

Tredje är mer tid åt mig själv! Den typiska träna mer osv som alla har som löfte men jag ska komma igång igen!

Fjärde, gå ut skolan och få ett jobb, veckan efter studenten SKA jag ha en anställning!

Femte, göra klart övervåningen, det får ta den tid det behöver men om ett år ska det fan vara klart!

 

 

Nyårsafton igår var lugn och slapp, mamma, Tuva och Gittan sov här och Fredde kom över på mat han med, tog mig upp runt 9 på kvällen och bytte om från ridkläder till onepice, sen vart den är gäspande väntan till klockan vart 12, tuva rullade sig i snön och vi skålade! Hästarna fick en massa morötter och höll sig i hagen. DUKTIGA! Idag har vi slappat vidare och Robin gjorde fint på gården så vi fick mys när vi grillade korv, världens bästa pojkvän! Sen fick jag upp Gittan på Kungen idag också, det var ungefär 40 år sen hon red senast sa hon, men hon var superduktig! Tuva red på nya Misty :)