theresestattin

Jul. 31, 2013

Kategori: Allmänt

ligger fortfarande på latsidan så jag har inget att uppdatera med! en tjusig bild kan jag bjuda på!


Jul. 29, 2013

Kategori: Allmänt

sommar och bara ben, hur jävla skönt är inte de då??


Jul. 28, 2013

Kategori: Allmänt

hur ska man veta om man är lycklig?

tummen ur arsele

Kategori: Allmänt

öl hela helgen och inte tränat sen jag sprang förra veckan, ångest till 1000. Vart har orken tagit vägen? snart drar fotbollen igång igen iallafall, och så måste jag komma ihåg att ta med träningskläder på mornarna så jag kan träna efter jobbet! skärpning therese! i helgen far vi till fredriksberg på folkrace iallafall, bättre helgtidsfördriv får man leta efter! snart är det min tur igen!

Jul. 18, 2013

Kategori: Allmänt

ännu en febernatt, vägrar släppa! men nu njuter jag av svensk sommar och lyssnar och tittar live från folkracefestivalen från motala. imorgon får jag njuta från dunteberget!


Jul. 17, 2013

Kategori: Allmänt

blev en cykeltur till pappsen såhär på kvällen, sitter och dricker öl medans lina badar, hur mysigt somhelst. man kunde ha haft det sämre!



Jul. 16, 2013

Kategori: Allmänt

hemma efter en riktig sommarkväll! mellanöl i kvällssolen på stranden! sjukt jävla rastlös nu men för trött för att springa.. blev en liten tur igårkväll igen, 3,3 km men intee den bästa tiden.. kom ut iallafall de är väl huvudsaken!

Jul. 14, 2013

Kategori: Allmänt

efter en hel helg med feber så var det skönt med en liten springtur, var meningen attvde skulle vara en powerwalk men tröttnade som vanligt och började jogga efter 1km, totalt blev det strax över 4 km, hade dock inte ätit nå idag så var alldeles svimfärdig när jag kom fram, inte bra! blev en tur med sandra i torsdags också, 3 km joggning och 3 km powerwalk. så jävla skönt när man väl kommit ut och fått det gjort, nöjd tjej med en bra avslutning på helgen!


i may not be there yet, but i'm closer today than i was yesterday

Kategori: Allmänt

fötterna är helt förstörda, ont 24/7 och de blir bara värre, 11-12h jobb om dan, står/går 10 av dom timmarna. Skorna är väl inte dom bästa dom heller! Blev inge curves idag iallafall, somna på soffan hos pappa istället! Så det får bli en liten kvällspromenad istället :) Imorgon ska Frida åka med iallafall så det blir kortdag! halv 6 till 2 är rena rama semestern! Ryggen händer det ingenting med, tips?
 
 

Jul. 03, 2013

Kategori: Allmänt

sopslut och rastlös, jobba 11,5 timme i måndags och igår, strax överr 12 timmar idag. helt klart underbetald! blev ett curvespass igår ialllafall, helt jävla underbart jobbigt! svetten rann och jag tog i så jag mådde illa. finns inget bättre!