theresestattin

Mar. 11, 2013

Kategori:

ja då var det snart dags att börja rulla mot flygplatsen.. hur nervös som helst! ska bli så jäävla skönt att åka iväg till värmen någrs dagar! kungen var duktig idag iallafall, vetrinären gav han en liten vaccinspruta och han skötte sig galant! så vi tog en liten prommis i solen efteråt!



Mar. 10, 2013

Kategori:

säng häng med världens drygaste katt! känner mig som en levande död idag, hur trött som helst!


feber

Kategori:

när jag äntligen blivit helt frisk så kommer skiten igen! täpta bihåler tjock hals och feber.. dock inte haft feber sen imorse så tänkte testa jobba och se hure går:)

och snart är vi i la spania! åker på tisdag!
over and out!


Mar. 02, 2013

Kategori:

slappar i soffan hos pappa efter en lång dag! hur kvällen slutar vet jag inte riktigt än.. har inte bestämt mig om de blir nyktert och leka taxichaufför eller om jag ska sippa vin med sofie..;)




Mar. 02, 2013

Kategori:

det blev en myskväll med världens finaste vän! precis vad jag behövde! gomat, film och en massa tjejsnack! nu ska jag bara försöka somna så jag orkar upp imorgon! ska flytta kungen sen blir det rally för hela slanten om jag hinner!



lov

Kategori: Allmänt

Kanske dags för en dejt med kudden om jag ska orka upp imorgon bitti och hjälpa pappsen på måleriet...
och snart är sportlovet slut också :( Kom upp i skaplig tid imorse iallafall och hjälpte lisa på biblan, sen var det dags för nästa jobb, världens bästa dessutom! Så jäkla kul att jobba med ungdomar!
 
Imorgon ska jag börja packa iordning kungens saker och flytta över dom till andra stallet, blev flytt på lördag fm istället för imorgon, vill bara få det gjort nuu!